Generalna proba pred nastavak PLBiH

Jakirović: Drugo poluvrijeme je izgledalo puno bolje

Haris Zilić

Ekipa Zrinjskog je u prijateljskoj utakmici, koja je bila i generalna proba pred nastavak takmičenja u PLBiH, savladala Olimpik rezultatom 1:0.

Nakon utakmice, komentar je dao trener Plemića, Sergej Jakirović.

"Jedna dinamična utakmica, gdje smo probali nešto. Prvo poluvrijeme nismo bili zadovoljni kreiranjem, nekako smo bili daleko, Olimpik nam je zaprijetio. U drugom poluvremenu to je izgledalo bolje, imali smo nekih prilika. Solidna predstava, nije bilo povreda, to je bitno", rekao je Jakirović, a onda prokomentarisao i igrače koji su bili van stroja.

"Trebotić i Ivančić osjećaju manje bolove, nismo ih htjeli forsirati, imamo Zlomislića, koji se vraća u ponedjeljak, na posebnom je programu treniranja."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.