Duel rezervista: Zrinjski siguran protiv Olimpika

Po jedan pogodak u oba poluvremena

Duel rezervista: Zrinjski siguran protiv Olimpika

S. Mlaćo

Rezervisti Zrinjskog i Olimpika odigrali su danas prijateljsku kao uvertiru za meč prvih timova ova dva kluba.

Zrinjski je zasluženo slavio 2:0, a nakon prvog poluvremena bilo je 1:0. Strijelac je bio za Plemiće u 20. minuti sa 11 metara Miljan Govedarica.

U 53. minuti bilo je 2:0. Slobodan udarac je izveo Filip Arežina i majstorski pogodio. Golman Olimpika nije imao šanse da odbrani ovaj precizni udarac. U 68. minuti stativa je spasila Sarajlije, s obzirom da je Gačić pogodio okvir gola.

Zrinjski je nastavio sa dominacijom, a u 77. minuti udarac Božića brani Ćutahija.

Ostalo je 2:0.

Prijateljska utakmica:

HŠK Zrinjski - FK Olimpik 2:0

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

HŠK Zrinjski: Soldo, Ćorluka, Gačić, Krešić, Travaglia, Bošković, Božić, Sahiti, Arežina, Vukoja, Govedarica.

FK Olimpik: Kačavenda, Hiseni, Arnautović, Milović, Ojdanić, Hadžanović, Dedović, Muminović, Cruz, Dervić i Mahmutović  Igrali su još: Ćutahija, Aljić, Maslo, Halilagić.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi