Mnogim su pali u očima

Kao dao su od papira: Žestoki udari na Salaha i Manea nakon sramote na Anfieldu

Admin Čaušević

Čini se i da pojedini igrači Liverpoola ne prezaju od pokušaja varanja kada je ekipi najteže. 

Englezi su poznati kao najžešći kritičari simulatora, a nakon sramote protiv Evertona na udaru su se našli Mohammed Salah i Sadio Mane.

Salah i Mane su među najboljim igračim svijeta, izuzetno su čvrsti na nogama i teško ih je oboriti, ali sinoć su djelovali kao da su od papira.

Kada su se našli u situacijama da izbore potencijalni penal za svoj tim, obojica su simulirali, ali sudija nije nasjeo na njihovu glumu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U Engleskoj se obično simuliranje "nagradi" žutim kartonom, međutim zvijezde Redsa su imale sreće da prođu nekažnjeno.

Inače, susret je završen pobjedom gostiju 0:2 što znači da Liverpool može pasti na čak deveto mjesto u slučaju da klubovi ispod Reda dobiju svoje zaostale mečeve.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.