Karijeru nastavlja u Turk Telekomu

Johnny O' Bryant napustio Crvenu zvezdu

Johnny O' Bryant više nije košarkaš Crvene zvezde. 

O tome je klub s Malog Kalemegdana na sljedeći način izvijestio navijače i javnost:

"Naš klub je sporazumno raskinuo ugovor sa američkim centrom Johnny O' Bryantom. Ovakav epilog postignut je uz obostranu suglasnost kluba i igrača, koji je pokazao veliko razumijevanje prilikom razgovora s upravom kluba o sporazumnom završetku suradnje" - istakao je beogradski klub.

A dok će trener Dejan Radonjić u nastavku sezone raditi s ostatkom ekipe, O' Bryant, koji je prema Radonjićevim riječima sam i tražio prekid suradnje, već je našao novi klub - prema pisanju nekih košarkaških portala, on će do kraja sezone nositi dres Turk Telekoma koji je nedavno ostao bez prvog centra Michaela Erica koji je postao košarkašem moskovskog CSKA. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.