U Bordo klubu imaju dovoljno vremena

Hoće li Sarajevo uspjeti registrovati Mešanovića za derbi?

Admin Čaušević

Jasmin Mešanović će najvjerovatnije imati pravo nastupa u sarajevskom derbiju za sedam dana. 

Krajnji rok za registraciju igrača za 20. kolo je četvrtak, 25. februar pa u Bordo klubu imaju dovoljno vremena da registruju svoju posljednju akviziciju.

Svakako će olakšavajuća okolnost u procesu registracije biti činjenica da Mešanović ima bh. pasoš pa mu neće biti potrebna boravišna dozvola.

Ovaj 28-godišnjak je ugovor sa FK Sarajevo potpisao minulog vikenda, a na Koševu bi se trebao zadržati naredne 3.5 godine.

Inače, jedna od tema nedavne video konferencije između predstavnika NFSBiH i klubova Premijer lige je bila urgentnije rješavanje zahtjeva za izdavanje boravišnih i radnih dozvola stranim fudbalerima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Služba za poslove sa strancima je izašla u susret klubovima pa ostaje da se vidi da li će i Boris Cmiljanić imati pravo nastupa u meču protiv Željezničara.

Podsjećanja radi, vječiti sarajevski derbi igra se 1. marta na stadionu Grbavica s početkom u 17:30.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.