Remi Sarajeva protiv Goražda

Bordo tim propustio dosta šansi

Remi Sarajeva protiv Goražda

M. Šljivak

Sarajevo je u pripremnom meču pred početak drugog dijela sezone u Premijer ligi BiH remiziralo protiv Goražda rezultatom 1:1.

Sarajevo dobro otvara meč i već u osmoj minuti Pejović pogađa za prednost od 1:0.

Goražde je itekako bilo opasno po gol Bordo tima u prvom dijelu. Imali su nekoliko opasnih situacija, a u 32. minuti su preko Jazvina došli do gola za 1:1.

Sarajevo je do kraja prvog dijela imalo nekoliko pokušaja, ali do gola Bordo tim nije moglo i nakon 45 minuta igre bilo je 1:1.

Bordo tim je u nastavku dominirao terenom. Vinko Marinović je napravio nekoliko promjena, a Sarajevo je redalo šanse.

Međutim, golman gostiju iz Goražda je bio nesavladiv, Jukiću i Dervišagiću su golovi poništeni u samom finišu i na kraju je ostao rezultat 1:1.

Bordo tim drugi dio sezone otvara gostovanjem na Grbavici kod najvećeg rivala Željezničara.

Pripremni meč:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo - Goražde 1:1

Sarajevo je od prve minute nastupilo u ovom sastavu: Kovačević, Oremuš, Miličević, Dupovac, Pidro, Đokanović, Pejović, Sušić, Fanimo, Velkoski, Cmiljanić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Hahahaha barcelona bh. Smiješni. Poraz u derbiju i.kolaa nizbrdo. 3 plate prvo dati momcima
6 23
Pikachu11
BH Dinamo
12 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi