Argentinac na meti velikana

Dva italijanska i jedan španski klub pregovaraju s Aguerom

Edmir Škorić

Sergio Aguero na ljeto će postati slobodan igrač i mnogi velikani otimaju se za njegov potpis.

Iskusni argentinski napadač po svim prilikama neće ostati u Manchester Cityju i u slobodnom transferu će otići s Etihada, ali za sada nije poznato gdje će nastaviti karijeru.

Postoji niz ekipa koje čekaju na Aguera i prema pisanju inostranih medija, za sada tri velikana pregovaraju s Aguerom i nagovaraju ga na dolazak u njihove redove.

Radi se o Juventusu, Barceloni i Interu. Italijanski velikani, baš kao i katalonski div, u januaru su pokušavali da dovedu centarfora i sasvim je logično da će njihovu pažnju privući 32-godišnji golgeter kojeg mogu dobiti besplatno.

Juventus je na sličan način 2013. godine doveo Carlosa Teveza iz Manchester Cityja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.