Čelnici Zvijezde danas u Sarajevu

Ambiciozni čelnici kluba rade sjajan posao

Historijski dan za NK Zvijezda Gradačac: Potpisan reprogram!

S. Mlaćo

Historijski dan danas za je za NK Zvijezda Gradačac, člana Prve lige FBiH.

Ambiciozno vodstvo kluba iz dana u dan ispunjava obećanja koja su istakli prilikom preuzimanja kluba u više nego teškoj situaciji.

Špekulisalo se da će Zvijezda u najniži rang, te početak od 'nule', no to se na radost svih onih koja je klub u srcu nije desilo.

Otišlo se i korak dalje. Zvijezda je ozbiljan kandidat za prvo mjesto, sjajna sredina za nogometaše i trenere, što su mnogi i prepoznali.

Danas je vodstvo kluba na čelu sa predsjednikom Adijem Šakićem, potpredsjednikom Igorom Inkićem i sportski direktorom Fahrudinom Piskićem, u prostorijama Porazne uprave FBiH potpisalo reprogram duga. Uskoro će biti i odblokiran račun kluba, što će uveliko olakšati svakodnevni rad.

Račun je blokiran 2015. godine, a preostalo su još dogovori sa tri pravna lica s kojim je načelno sve usaglašeno.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Hvala svima koji su vjerovali u nas, a i onima koji nisu. Dali su nam vjetar u leđa", istakli su nam iz vodstva Zvijezde.

Navijači Zvijezde sa oduševljenjem su dočekali današnju informaciju, a sa nestrpljenjem čekaju i dozvolu za povratak navijača na tribine. Planiraju napuniti Banja Ilidžu i tako na najbolji način nagraditi čelnike kluba, nogometaše i trenere za sav do sada urađeni posao.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.