Vraća se na Grbavicu?

Ramović razgovarao sa Osimom, da li će se priključiti Plavima?

Edmir Škorić

Sinan Ramović bi se mogao vratiti na Grbavicu.

Dvadesetosmogodišnji veznjak je ljetos napustio Grbavicu i zaputio se u Švicarsku kod Mehe Kodre u tamošnji klub Lausane, no trenutno je slobodan igrač i postoji mogućnost da se vrati u Premijer ligu.

On je danas obavio razgovor s menadžerom Željezničara Amarom Osimom na stadionu Grbavica i nije isključeno da na proljeće ponovo nosi plavi dres.

Ramović je jedini trofej u karijeri osvojio upravo na Grbavici i to Kup BiH u sezoni 2017/18.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Povezivao se sa Borcem i Sarajevom, a ranije je igrao za Goražde, GOŠK, Velež i Mladost DK. Ostaje nam da vidimo hoće li pronaći dogovor s Osimom i hoće li na kraju prihvatiti uslove koji mu se nude.

U svakom slučaju, igrač takvog kalibra definitivno može biti jako važan za Željezničar u drugom dijelu sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.