16

Komentari (16)

Comandini
Ramovic ide u Mladost loodost
Sarbit2019
Zar on nije u zavadi sa Amawom sada opet drugovi ?
Lafac
U zavadi su jedino tvoj veliki i mali mozak hahaah
Sarbit2019
lafac@laf-lafcina upala mu K+URČINA.Nemas ti pojma kako je otisao iz zeljkana,eto ti drugi teks nije potpisao nezadovoljan ne provaljuj se.
fantasma
Valja za djaba igrat :)
Pikachu11
Zasto da ne, naucio je gladan igrati. ;D
forza_juve
osim je trener, sportski direktor, predsjednik, vlasnik, Tito željom, šta željo uštedi para plaćajući jednog čovjeka za više funkcija. Ups ništa ne uštedi tu je kamata
Matic
Zna mali Ramo kako to ide kod nas. Plati pa igraj! Za povratnike iz inostranstva je cijena mozda malo veca nego standardnih 10 000KM.
Zizu81
Ovaj Matić, *****aš, lažni željovac, sve zna, idi gore na lavor pa njih komentariši, dosta te više
Matic
Prvo, malo kulture ne bi bilo naodmet. Javni je portal i svako cita sta se pise. Citaju i djeca mladja od tebe. Drugo, Naravno da znam sve kad sam u Zelji od 1960. Vjerovatno se ni tvoj djed tada nije bio rodio. Trece, Lazni ti je tata koji te nije odgojio da volis a ne da mrzis i pises gluposti na javnim mjestima.
frkt
Ajde RAMA dodji da trpamo levate!
frkt
Logicno da bi svi u Evropu od Bih slabo ko sta ima za karijeru. Nebitno koji si klub bio... A pitarima uvala kurc* ako dodje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.