Real oslabljen u Bergamu

Kroos pred duel s Atalantom: Svjesni smo da ćemo se morati braniti

Edmir Škorić

Veznjak Real Madrida Toni Kroos svjestan je da će njegov tim imati puno problema s Atalantom.

Prva utakmica osmine finala Lige prvaka između ova dva tima igra se sutra u Bergamu, a Real je znatno oslabljen jer mu nedostaje veliki broj igrača.

“Moramo raditi ono što smo radili u posljednje vrijeme, bez obzira što nam nedostaje dosta igrača. Oni koji su ovdje moraju dati sve od sebe ”, rekao je Kroos, dodavši:

"Uvijek pokušavamo da kontrolišemo utakmicu i da zadržimo posjed, ali suočit ćemo se s ekipom koja igra drugačije. Bit će to komplikovana utakmica, ali to smo već znali. Svaka utakmica je poput finala i Liga prvaka tek sd kreće. Neće nam biti lako igrati protiv ekipe koja igra dobar nogomet i napada. Svjesni smo da se moramo i braniti".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.