Na rasporedu tri utakmice

Vraća se Premijer liga: Kvote današnjih mečeva će vas sigurno privući

Endin Čaušević

Nakon više do dva mjeseca zimske pauze danas se konačno nastavlja Premijer liga Bosne i Hercegovine utakmicama 20. kola.

Ljubitleji bh. fudbala danas će konačno doći na svoje jer se Premijer liga vraća. Nažalost, i ovaj put neće biti navijača na tribinama i utakmice će se pratiti preko TV ekrana.

Nakon dugog zimskog sna prvi meč proljetnog dijela Premijer liga igra se danas u Bijeljini gdje će Radnik dočekati Velež od 15 sati. Rođeni su u prvom dijelu sezone bili odlični i nalaze se na četvrtoj poziciji, dok Radnik nije bilistao.

Pred klubom iz Bijeljine je borba za opstanak, ali su napravili dosta promjena u ekipi i očekuju mnogo bolje rezultate. Sigurno je da nas očekuje dosta uzbuđenja, a prema kvotama na kladionicama Velež u ovu utakmicu ulazi kao favorit.

Naime, u bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete vidjeti kvote za današnji meč Radnika i Veleža i to OVDJE.

Nakon utakmice u Bijeljini od 17 sati nas očekuje meč Borca i Olimpka. Borac pobjedom želi da se ponovo vrati u samo vrh tabele, ali sigurno je da im neće biti lako protiv Vukova koji će dati maksimum ovog proljeća kako bi izborili opstanak.

Olimpik je dosta promijenio ekipu u odnosu na jesenas i jasno je da je glavni cilj opstanak. Borcu nedostaje nekoliko igrača, ali svejedno je veliki favorit u današnjoj utakmici u Banjaluci.

Također, MOZZART je pripremio kvote i za ovu utakmicu, a možete ih pogledati na OVOM linku.

Današnji program će završiti Zrinjski i Krupa koji se od 19:05 sastaju u Mostaru. Zrinjski nije blistao u prvom dijelu sezone i žele sada to da nadoknade, dok je Krupa uz Olimpik najviše zakazala.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Što se tiče ponude na kladionici ovdje je jasno da je Zrinjski favorit i sve osim pobjede Plemića će biti iznenađenje. No, isto tako sigurno je da Krupa neće doputovati u Mostar s bijelom zastavom, te da će igrači ovog tima dati maksimum kako bi neporaženi napustili teren.

Za meč Zrinjski - Krupa MOZZART je spremio dosta zanimljivu ponudu, a posebno se izdvaja kvota na pobjedu domaćih. Kvote za ovaj meč pogledajte OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.