Široki Brijeg sutra protiv Mladosti

Jutarnji trening, sastanak sa načelnikom, pa put u Zenicu

Samir Mlaćo

NK Široki Brijeg će drugi dio sezone otvoriti gostovanjem kod FK Mladost Doboj Kakanj.

Meč se igra sutra, a Širokobriježani su prije puta odradili trening na Pecari.

Duel sa Mladosti će dočekati u karantinu u Zenici, a danas ih je prije puta posjetio i predsjednik UO Miro Kraljević, inače gradonačelnik Širokog Brijega.

"Uoči polaska u Zenicu gdje će dočekati nedjeljni dvoboj 20. kola m:tel Premijer lige BiH protiv FK Mladost Doboj - Kakanj, momčad NK Široki Brijeg na Pecari je odradila posljednji trening.
Istome je nazočio i predsjednik Upravnog odbora Miro Kraljević koji se obratio igračima i stručnom stožeru te im zaželio uspješan proljetni dio sezone", stoji na stranici Širokog Brijega.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sutrašnji meč se igra sa početkom od 13 sati, a Široki Brijeg u ovaj meč ulazi sa treće pozicije.

Mladost je devetoplasirana.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.