Sretan što je ponovo na terenu

Koeman mu dao šansu da igra, a on mu se naklonio nakon utakmice

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone za vikend su u gostima slavili u derbiju protiv Seville sa 2:0 u meču 25. kola La Lige.

Katalonski klub je odigrao veoma dobar meč i golovima Dembelea i Messija uspio je da dođe do važna tri boda i na tabeli prestigne Real Madrid.

Ronald Koeman je na ovoj utakmici imao dosta problema s povredama igrača jer su iz igre morali izaći Pique i Pedri, a kasnije i Araujo koji je na terenu proveo svega 15 minuta.

Šansu u veznom redu dobio je i mladi Ilaix Moriba koji je ostavio jako dobar dojam. Ovaj tinejdžer bio je itekako zahvalan što je dobio šansu u ovoj utakmici, te se čak naklonio svom treneru što mu je dao šansu da igra.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.