Šta se dešava na Nou Campu? Novinari kriju kamere u žbunju i snimaju hapšenja

"Potres" u Barceloni

Šta se dešava na Nou Campu? Novinari kriju kamere u žbunju i snimaju hapšenja

Admin Čaušević

Skandal potresa Barcelonu sedam dana uoči predsjedničkih izbora. 

Cijelo jutro inspektori španske policije pretražuju prostorije Barcelone na Nou Campu u slučaju nazvanom "Barcagate".

Radi se o istrazi protiv bivšeg predsjednika Josepa Bartomeu te još nekih članova klupskog rukovodstva.

Istraga se temelji na špijuniranju bivših i sadašnjih igrača te o korupciji pojedinaca, a ne isključuje se ni pranje novca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na Nou Campu se nalazi i veliki broj novinara koji pažljivo prate šta se dešava. Kako bi imali što bolje informacije neki su i stavili kamere u žbunje da bi uspjelil snimiti hapšenja...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ubnt
Ovaj klub je zbog kompleksa pred bankrotom . Kako god , morace krenuti od nule . Pogotovo kada Messi ode . Real gradi veleljepni stadion , svoje financije drži pod kontrolom. Pustio ih Perez da se ganjaju , a znao je sto ce se dogoditi . I na kraju , opet drugi kao i uvijek . I kako ce uvijek i biti .
5 8
BogatiDijasporac
Bartomeu je doslovno ukopao Barcu.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi