4

Komentari (4)

Tz_Niko75
Mora se bit iskren i priznat da je Pjana i u repki poceo da slabije igra. To se vidi i po rezultatima i njegovom score. Barca trenutno igra Igru koja ne pase Pjani. Igraju okomito previse i samo s jednom 6 om. Tj. Def Vezni. Mire super igra u formaciji 3 5 2 a 4 3 3 mu ne ide.
Tz_Niko75
Nije to bas tako, da fudbaler moze sjedit toliko dugo da ne igra. 1. spada cijena a 2. zaboravljen si jer dolaze novi klinci kao ovaj malac u Barci. Super odigro tekmu.
malezija
Trebao bi Pjana malo bolje osmotriti sta drugi rade , možda ima neka radnja ili postupak da nije težak za izvesti jer očito javno kritikovanje mu neće donijeti veću minutažu
BaboBih
Ma mislim da se Pjana pomirio sa situacijom i da ne zeli ni igrati za ovog trenera, i sad samo ceka ljeto da mijenja klub.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.