Stadion spreman za akcije

Pecara nikad ljepše nije izgledala

Midhat Šljivak

NK Široki Brijeg apsolutni je hit u Premijer ligi BiH ove sezone.

Ekipi Tonija Karačića se pred početak sezone i brojnih problema koji su snašli ovaj tim predviđao plasman u sredini tabele, ali su igrači Širokog iznenadili apsolutno sve fenomenalnom igrom.

Odlično su krenuli i u drugi dio sezone pobjedom na gostovanju kod Mladosti u Doboj Kaknju, a isto će pokušati napraviti u subotu na gostovanju kod Krupe.

I dok igrači Širokog vežu gostovanja, njihova Pecara ih spremno čeka za prve domaće izazove.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stadion u Širokom Brijegu nije nikad izgledao ljepše, a lopta će se po prvi put na ovom terenu u drugom dijelu sezone zakotrljati u narednu srijedu kada će Široki u Kupu BiH dočekati Borac.

Nakon Borca na Pecaru stiže i aktuelni prvak FK Sarajevo i nema dileme da će gosti moći da uživaju u igri na ovom stadionu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.