Foto - EPA

Hainer sasvim iskren

Predsjednik Bayerna o Haalandu: Jaki smo ekonomski i uvijek možemo dovesti igrača koji je za nas

Midhat Šljivak

Predsjednik Bayerna Herbert Hainer govorio je o mogućnosti da njegov klub potpiše sjajnog norveškog napadača Erlinga Haalanda.

On je u razgovoru za njemačke medije potvrdio kako klub može bez problema priuštiti bilo kakav transfer, pa i napadača iz velikog rivala Borussije.

"Ekonomski smo veoma jak i stabilan klub. I mi smo naravno dosta izgubili zbog pandemije, ali uvijek možemo potpisati igrača za kojeg smo sigurni da je pravo rješenje za nas", rekao je Hainer i dodao je:

"Prije samo dvije sedmice Hasan Salihamidžić je objavio da smo doveli jednog od najboljih štopera Dayota Upamecana", istakao je Hainter kao dokaz svojih riječi o ekonomskoj stabilnosti kluba.

Haaland je na meti brojnih klubova, a vidjet ćemo hoće li napustiti Borussiju i karijeru nastaviti negdje drugo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.