Još jednom smo mogli vidjeti kakva je mašina Erling Haaland
Foto - Screenshot

Nezaustavljiv juriš prema golu

Još jednom smo mogli vidjeti kakva je mašina Erling Haaland

M. Šljivak

Borussia iz Dortmunda plasirala se u polufinale DFB Pokala nakon što je jučer na gostovanju savladala imenjaka u Monchegnladbachu sa 1:0.

Jedini pogodak na ovom meču postigao je Jadon Sancho u 66. minuti, a kod akcije za gol vidjeli smo još jednom kakva je mašina Erling Haaland.

Nestvarni napadač Borussije je iz svog kaznenog prostora fantastičnim sprintom došao do protivničkog gola, usput je odigrao dodavanje koje je prethodilo asistenciji za gol.

[twitter]https://twitter.com/BorussenEdits/status/1366860263048249344[/twitter]

Sancho je odlučio sve završiti sam iako je mogao asistirati i Haalandu, ali je norveško čudo još jednom pokazalo kakva je mašina na terenu.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Jupp
Gif ste stavili? Pa stvarno ste nenormalni
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi