Helena ispričala kako je upoznala Zlatana: Vikala sam, vidjela sam njegov veliki nos i zlatni sat

Adnan Beganović

Povezivali su mediji Zlatana Ibrahimovića sa mnogim ženama, no njegovo srce "ukrala" je nekadašnja švedska manekenka Helena Seger s kojom ima dvoje djece.

Zlatan Ibrahimović je jedan od onih sportista koji su svoj privatni život ne isporučuje medijima na tacnu, pa vjerovatno i zbog toga pokušavaju mu se "smjestiti" afere.

Međutim, ne zabrinjava to previše Zlatana, kao ni ljubav njegovog života, 50-godišnju Šveđanku, koja je u jednom od rijetkih intervjua opisala kako je upoznala sjajnog fudbalera.

"Imao je 21, a ja 32 godine. Loše je parkirao svoj Ferrari u Malmeu. Učinio je to tako da sa svojim Mercedesom nisam mogla izaći s parkinga. Prilično bezobrazno sam mu rekla da skloni svoj automobil. Vikala sam, vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci i mislim da mu se taj moj stav svidio", izjavila je nekadašnja manekenka.

Zlatan i Helena imaju dva sina, Maximiliana i Vincenta, no nikada se nisu vjenčali, a Helena je objasnila i zbog čega.

"Vjenčanje mi može slomiti osjećaj nezavisnosti. Ne želim biti poznata jednostavno kao supruga fudbalera ili pobjednica takmičenja u ljepoti. Mislim da ljudi ne znaju koliko sam učila, radila i borila se", zaključila je Helena.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.