Ludilo na ulicama zbog Zlatana Ibrahimovića i Nade Topčagić
Foto - Screenshot

Svi zovu poznatu pjevačicu

Ludilo na ulicama zbog Zlatana Ibrahimovića i Nade Topčagić

Midhat Šljivak

Zlatan Ibrahimović je od pjevačice Nade Topčagić ponovo napravio zvijezdu.

Nekadašnja zvijezda jugoslavenske estrade je sada ponovo u centru pažnje i to sve zbog činjenice da je Zlatan snimljen kako pleše uz stihove njene pjesme 'Jutro je'.

Nakon toga se Zlatan pojavio i na festivalu Sanremo gdje je na binu izašao sa taktovima ove pjesme, a Nada je bila itekako oduševljena tim.

Preko noći su mediji u Srbiji poludili za ovom pjevačicom. Ona je preko noći ponovo postala veoma popularna i svi žele snimiti izjavu, napraviti priču o njenom prijateljstvu sa Ibrahimovićem.

Na ulicama u Beogradu vlada pravo ludilo zbog Zlatana i Nade, a ona je tokom snimanja jedne od emisija pozirala sa dresom zvijezde Rossonera. 

"Zbog Zlatana ću ići i u džamiju i u crkvu da se molim, ovo mi je kruna karijere"

"Ne znam šta me je snašlo. Ovo nije normalno, svi me jure", rekla je Topčagić za srbijanske mediji i tvrdi da je još ranije upoznala Zlatana.

"Zlatan je rastao uz moju pjesmu. Imala sam tih godina turneje po Švedskoj. Na koncentu sam pričala sa menadžerom i nekim čovjekom koji ima sina koji trenira fudbal u Malme. Tada je prošao pored mene, pogledala sam ga, a menadžer je rekao: E to je onaj mali, Šefikov sin. To je Zlatan".

Ističe da bi snimila dueta sa Zlatanom.

"Snimila bih pjesmu kako ne bih. On je mene izdigao i zbog ovoga ću ići i u džamiju da se molim Bogu i u crkvu Svete Petke. Idem da se molim za Zlatana jer je krunisao moju karijeri. Sad mogu da kažem ćao estradi i ćao svima. To je to. Od ovog nema dalje. Da Bog da mu se sve pozlatilo u životu. Ovo je kruna cijele moje karijere", rekla je Nada.

Top Komentari

SarajevoFC
Seljakluk is back! Odavno.
4 0
Zgembic
Kad je Vukovar (prodat) pao isla sa Erom da pjeva smradovima
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi