Veznjak Veleža uoči meča s Borcem

Radovac: Isto je pobijediti Borac ili Olimpik, pišu se tri boda

Admin Čaušević

Samir Radovac će i protiv Borca biti jedna od udarnih igli Veleža.

Susret protiv Banjalučana je od velike važnosti za Rođene čega je svjestan i jedan od najboljih veznjaka Premijer lige.

"Utakmica je prekretnica za daljni nastavak u prvenstvu. Sa tri boda ulazimo mirnije u nastavak prventva i naravno ići ćemo na pobjedu i nadamo se osvajanju tri boda", rekao je Radovac za SportSport.ba.

Ovaj 25-godišnjak je u prošlosti igrao važne utakmice i zna kako se nositi s pritiskom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Spreman sam. U prvoj polusezoni je bilo težih i zahtjevnijih utakmica od sinoćnje. Ima dosta utakmcia do kraja prvenstva. Isto je pobijediti Borac ili Olimpik, tri boda se pišu.

"Nama je najvažnije da probamo pobijediti i nadam se da ćemo do kraja prvenstva izvući što više bodova i na kraju izboriti Evropu", završio je Radovac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.