Dudić: Nema kukanja, koga nema bez njega se može i mora

Velež domaćin Borcu

Dudić: Nema kukanja, koga nema bez njega se može i mora

A. Čaušević

Velež će prvu pobjedu u proljetnom dijelu sezone tražiti protiv direktnog rivala u borbi za Evropu, ekipe FK Borac. 

Feđa Dudić će opet imati određenih muka sa sastavom, ali kako je kazao, uoči posljednjeg treninga Rođenih, perspektivni stručnjak je svjestan toga da koga nema bez njega se mora.

"Čeka nas vrlo bitna utakmica, prije svega, protiv dobre ekipe kao što je Borac. Po najavama oni su oslabljeni, ali to nas ne smije uljuljati jer će igrati njihovi najbolji strijelci Zakarić, Vranješ, Ziljkić...", rekao je Dudić na početku razgovora za SportSport.ba.

"Drago mi je i što je Marko Maksimović dobio priliku da radi. S njim sam igrao zajedno u pionirskoj reprezentaciji BiH, poznajemo se od malena. Želim mu puno sreće, ali naravno sutra želim da mi pobijedimo."

"Ne možemo kukati, koga nema bez njega se može i mora. Bez trojice smo veznih igrača. Nema Hasanovića, Osmića, Pršeša. Bobić ima povredu lakta, a Behram ima problema s ložom, dok je Daryo odradio jedan trening."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prvi susret u Banja Luci između ova dva tima završen je 2:0 za Borac, poznato je manj-više svima šta se dešavalo tada.

"Šta se dešavalo u Banja Luci, dešavalo se. Ugostit ćemo Borac na najbolji mogući način. Pokazati gostoprimstvo i to će biti naš odgovor na dešavanja u Banja Luci. Napravit ćemo sve da dođemo do pobjede", završio je Dudić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MentalMan87
Najveci seljak BHT Mtel Premijer Lige,Sretno Velezu i igracima al ovo je PRO seljacina
1 16
starmac
Tako Duda.Mi smo ROĐENI našom pjesmom vođeni.Vratiti im za poraz od GIGOVIĆA.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi