Sutra derbi na Tušnju od 14 sati

Željezničar danas ide u Tuzlu, Šabanadžović se priključio, u kombinaciji i Lendrić

Samir Mlaćo

Nogometaši Željezničar odradit će jutarnji trening, a zatim krenuti put Tuzle gdje ih sutra očekuje duel sa Tuzlom City.

Jučer se pripremama Željezničara priključio Anel Šabanadžović koji je stigao na posudbu iz grčkog AEK-a i pojačat će konkurenciju u veznom redu.

U tim Željezničara vraća se Ivan Miličević, te Amar Osim koji zbog kartona nije sa klupe mogao voditi ekipu u gradskom derbiju protiv FK Sarajevo (0:0).

Treninzima se vratio i Ivan Lendrić koji nije bio u konkurenciji za gradski derbi, a iz Željezničara nisu govorilo o razlozima kratke suspenzije za hrvatskog napadača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U kombinaciji za meč na Tušnju bit će i Sinan Ramovića koji se također vratio ove zime.

I dalje nema Frane Ikića i Ante Blaževića koji imaju problema sa papirologijom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.