Kolika je Šabanadžovićeva plata u AEK-u?

Vratio se na posudbu u Željezničar

Kolika je Šabanadžovićeva plata u AEK-u?

A. Čaušević

Anel Šabandžović će na proljeće nositi dres Željezničara nakon što je stigao na posudbu u redove Plavih. 

Šabanadžović je igračku afirmaciju doživio upravo na Grbavici gdje će u naredna tri mjeseca nastojati da se vrati u takmičarsku formu.

Prilikom dogovaranja posudbe Šabanadžović je pristao da se odrekne većeg dijela plate koliko zarađuje u AEK-u.

Prema izvorima bliskim grčkom klubu SportSport.ba saznaje da Šabanadžović na godišnjem nivou ima platu u iznosu od 150.000 eura.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

To znači da za polusezonu u Atini zaradi 75.000 eura što neće biti slučaj na Grbavici pošto se odrekao dobrog dijela plate.

Na kraju je odlučio da igranje i karijeru stavi ispred novčane zarade jer se sigurno radi o talentovanom fudbalu koji ima još toga da pokaže, to će uraditi na mjestu gdje je sve i počelo.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarbit2019
U Željkanu online presjednik uveo novo pravilo.Prije su igraci potpisivali ugovor sa platom koju nisu dobijali i onda kada hoces da ides kazu ti moras se odreci plate koju svakako nisi primio ,novo pravilo je puno bolje sad se igraci odmah prije potpisa odreknu plate,koje svakako nema.Sto bi se administracija peglala trosio se bezveze papir kada se svakako zna da plate nema.
13 10
SonPen1946
Pa normalno da se odrekao plate, ko da bi je ikako i primio, i ovako je upitno.
10 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi