Miletić: Možemo žaliti za propuštenim prilikama
Miletić najviši u skoku nakon kornera

Stoper Željezničara nakon derbija

Miletić: Možemo žaliti za propuštenim prilikama

A. Beganović

Najveći bosanskohercegovački derbi, onaj između Željezničara i Sarajeva, odigran u ponedjeljak nije ponudio ništa spektakularno.

Poprilično loša fudbalska predstava u kojoj su obje ekipe više gledale kako sačuvati vlastitu mrežu nego postići pogodak, završila je najnepopularnijim rezultatom 0:0:

Bod koji više odgovara aktuelnom prvaku Sarajevu, koje je zadržalo devet bodova prednosti u odnosu na Željezničar i tako došlo korak bliže odbrani naslova.

Plavi su u prvom poluvremenu bili konkretniji, a stoper Željezničara Luka Miletić za SportSport.ba kaže da mogu žaliti sa propuštenim prilikama.

"Mislim da smo jako dobro otvorili susret, imali smo nekoliko dobrih prilika koje nažalost nismo pretvorili u pogodak. Onda smo u drugom poluvremenu neshvatljovo pali, odigrali smo znatno lošije nego u prvom dijelu. Mislim da možemo žaliti za propuštenim prilikama iz prvog poluvremena", istakao je Miletić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu Željezničar gostuju na Tušnju gdje će snage odmjeriti sa Tuzla Cityjem, ekipom koja je na otvaranju drugog dijela sezone savladala Slobodu i uključila se u borbu za izlazak na evropsku scenu.

"Idemo u goste izvanrednoj ekipi sa nekoliko dobrih individualaca. Ako želimo pozitivan rezultat, jasno je da moramo biti pravi. Od prvog sudijskog zvižduka moramo biti na nivou, ne smije biti, što se kaže 'praznog hoda'. I samo tako možemo do povoljnog rezultata", zaključio je Miletić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

LevoKrilo
Šta mi ( F.K. Sarajevo) onda trebamo reći za derby na Koševu kada je u pitanju prvo poluvrijeme? Smiješan si Miletiću...Poklopite se i ganjajte to mjesto da izađete nekako u Europu...
16 8
Sarbit2019
Koliko je kupona (karti) donacija željkan prikupio ? Presjednik gledao online kaze slaba mu bila konekcija kod zaledza i ko na kraju zdipi kablove zna li bilo šta ????
9 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti