Stopama potpredsjednika

Čengić i Lulić podnijeli ostavke na funkcije u FK Željezničar

Midhat Šljivak

Potpredsjednik FK Željezničar Jasmin Badžak danas je podnio ostavku na ovu funkciju.


Nakon današnjeg poraza na Tušnju od Tuzla Cityja (2:0), Badžak je odlučio da ode sa funkcije potpredsjednika.

Potvrdio je to u razgovoru za SportSport.ba:

"Zbog nezalaganja igrača, odnosa i svega, kao veliki Željovac, ne mogu više biti dio ovoga", rekao je Badžak u razgovoru za SportSport.ba, pa još dodao:

"Ne mogu prihvatiti ovo. Igrači nisu radili kako smo se dogovorili. Ovo nije moja vizija. Ne mogu biti dio kluba koji ne želi da osvoji titulu u godini kada slavimo 100. rođendan. Jednostavno ne mogu to podnijeti".

Nije Badžak jedini koji će napustiti funkcije u timu sa Grbavice. Ostavke na mjesto predsjednika i potpredsjednika Skupštine podnijeli su danas Ermin Čengić i Haris Lulić, pa je Željezničar ostao i bez vodećih članova Skupštine kluba.

Željezničaru u posljednje vrijeme ne cvjetaju ruže i sigurno se navijači Plavih nisu nadali ovakvim rezultatima i dešavanjima na 100. rođendan kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.