Osim nakon poraza na Tušnju: Neke stvari treba i znati, a ne samo željeti

Trener Plavih sa Grbavice

Osim nakon poraza na Tušnju: Neke stvari treba i znati, a ne samo željeti

M. Šljivak

Željezničar je poražen na Tušnju od Tuzla Cityja sa 2:0.

Trener tima sa Grbavice Amar Osim nema razloga za zadovoljstvo nakon ove utakmice. Istakao je da ne zna da li je presudio kvalitet ili želja u današnjem meču.

"Da li je to volja, kvalitet i želja, to ćemo analizirati. Treba neke stvari i znati, ne samo željeti", rekao je Osim za SportSport.ba i nastavio je:

"Znali smo da će biti tvrda utakmica, gdje smo znali da ne smijemo od početka imati negativan rezultat jer su oni iskusna ekipa i znaju igrati na prekide. Uspjeli smo primiti gol umjesto da povedemo i utakmica je otišla u drugom smjeru. U drugom smo poluvremenu ušli u pogrešan ritam, igrali naopako u odnosu na teren i protivnika. Radili smo neke stvari koje nismo trebali. Pobjeda jeste zaslužena, ali previsoko je 2:0 jer nisu ni oni imali neke šanse, ali dobro".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Novu utakmicu ova dva tima igraju u srijedu u Kupu BiH.

"Novi okršaj je u srijedu. Pokušat ćemo se bolje spremiti i očekujem drugačiju utakmicu", rekao je Osim.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarbit2019
OSTANI AMAWE ne slušaj dusmane oni ne vole Željkana...ŽELJKAN TO SI TI AMAWE.
23 7
TesanjskiBrnjo
Amar Osim je najveca trenerska prevara u historiji ove nase drzave. Cestitke mom rodji Husrefu sto je jos jednom ubio, unistio, pos.rao, pok.enjao, uplakao Manijake.
15 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi