Norvežanin dao dva gola Bayernu

Haaland je jučer prerano zamijenjen, ali nije se radilo o povredi: Terzić je objasnio zašto

Edmir Škorić

Erling Haaland jučer je postigao dva gola Bayernu u samo sedam minuta.

Iako je bio dvostruki strijelac, a njegov tim vodio 2:0, Haaland nije donio bodove Borussiji u Minhenu, pošto je Bayern okrenuo i na kraju slavio s 4:2.

Norveški napadač je, interesantno, zamijenjen već u 60. minuti, a privremeni trener Milionera Edin Terzić objasnio je zbog čega.

"Dobio je udarac, ali to nije bio problem, nije zbog toga zamijenjen. Erling već sedmicama igra svaku utakmicu i moramo da budemo pažljivi, da ga zaštitimo", rekao je Terzić.

Uostalom, već u utorak Borussia igra revanš osmine finala Lige prvaka protiv Seville, pa je Haaland i tada jako potreban svom timu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.