Reus: Da se to Bayernu dogodilo, znam da bi sudija postupio drugačije

Kapiten Borussije ljut

Reus: Da se to Bayernu dogodilo, znam da bi sudija postupio drugačije

E. Škorić

Kapiten Borussije Dortmund Marco Reus smatra da je suđenje tokom jučerašnjeg derbija u Minhenu bilo naklonjeno Bayernu.

Borussia je vodila 2:0 nakon devet minuta u Minhenu, ali je na kraju poražena s 4:2.

Reus se osvrnuo na trenutak kada je Leroy Sane, čini se, faulirao Emrea Cana u akciji u kojoj je Bayern stigao do gola za 3:2. Reus tvrdi da bi, da se to dogodilo na drugoj strani, sudija svirao prekršaj.

Sudija je pokazao da se igra nastavi, a VAR soba se također nije oglašavala.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Bio je to očit prekršaj, za mene je to prekršaj. Da se to dogodilo Bayernu, sudija bi odmah svirao prekršaj. Tačno tako, Bayernu bi dosudio prekršaj, uvjeren sam u to", rekao je Reus.

Bayern nakon nove pobjede na prvom mjestu njemačke Bundeslige ima 55 bodova. Drugi Leipzig ima dva boda manje, a Borussia Dortmund je tek šesta s 39 bodova.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IMPERATOR
Ajde fufice zalizana začepi, utrenirani ste da mozete izdrzati jači ritam 10 min a nakon toga spašavaj se ko stigne. Da vam nije Haalanda, borili biste se za opstanak. Koja gubitnička ekipa Bože sačuvaj!
7 5
Bajernovac
derpea majku mu smecarsku,,,sve pokupili iz Gladbacha a kazu nesto za nas ,,
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi