Zabio eurogol Veroni

Krunić otvorio dušu: Imao sam loše trenutke u prošlosti i nisam se osjećao dobro

Endin Čaušević

Fudbaleri Milana danas su u gostima pobijedili Veronu sa 2:0 u meču 26. kola itlaijanske Serije A.

Milan je bio bez nekoliko važnih igrača, ali je uspio da dođe do važne pobjede i ostane u borbi za Scudetto.

Meč je obilježio bh. reprezentativac Rade Krunić koji je postigao spetakularan pogodak iz slobodnog udarca u 27. minuti za 1:0.

Krunić je nakon utakmice izjavio da se mora zahvaliti klubu jer vjeruju u njega od samog početka i to se konačno isplatilo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nedostaje nam nekoliko važnih igrača, ali smo dokazali da smo jak tim poput porodice. Zahvaljujem se klubu jer su vjerovali u mene. Imao sam loše trenutke u prošlost i nisam se osjećao dobro. Nisam imao dovoljno samopouzdanja, ali sam znao da mogu da pomognem", kaže Krunić i dodaje.

"Pokušao sam da slušam trenera i njegove savjete i današnji gol mi mnogo znači. No, najvažnije je da se s tri boda vraćamo kući".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.