Ponovo među Zmajevima

Klub potvrdio poziv Peteva

Samir Mlaćo

HNK Hajduk potvrdio je danas da je Darko Todorović dobio poziv selektora nogometne reprezentacije naše zemlje Ivayla Peteva.

Petev će u četvrtak objaviti spisak, no jasno je da će to skoro sav i 'procuriti' u javnost.

"Desni bek Hajduka Darko Todorović dobio je poziv od izbornika reprezentacije Bosne i Hercegovine za idući kvalifikacijski ciklus koji je na rasporedu krajem ožujka.

Bosna i Hercegovina će u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine snage odmjeriti s Finskom u Helsinkiju (24. ožujka) te s Francuskom sedam dana poslije, a između ta dva susreta BiH će odigrati i prijateljski dvoboj s Kostarikom (27. ožujka)", stoji na stranici Hajduka.

Todorović je do sada za našu selekciju upisao upisao 12 nastupa. U Hajduku se nalazi na posudbi iz Salzburga, a u posljednje vrijeme je jedan od najboljih u redovima Splićana.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.