Petev objavljuje spisak za nekoliko dana, nema press-konferencije

Za martovske utakmice

Petev objavljuje spisak za nekoliko dana, nema press-konferencije

A. Čaušević

Ivaylo Petev će objaviti spisak reprezentacije BiH će objaviti u četvrtak, 11. marta nakon što danas uputi pozive.

Spisak reprezentativaca za ove mečeve zvanično će biti objavljen na stranici NFSBiH u četvrtak, 11. marta, saopšteno je iz krovne kuće bh. fudbala.

Zbog pogoršane epidemiološke situacije neće se održati press-konferencija ali će predstavnici medija nakon objave spiska, imati priliku da pošalju pitanja i to isključivo preko zvaničnih domena svojih redakcija.

Bosna i Hercegovina će u martu odigrati tri meča. Protiv Finske i Francuske 24. odnosno 31. marta u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, te prijateljski duel protiv Kostarike 27. marta. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Selektor Ivaylo Petev će uživo odgovarati na pitanja posredstvom YouTube kanala NS/FS BiH u petak, 12.03.2021. u periodu od 11:00 do 11:30 sati.

Top Komentari

damir83
U pomoć uskočio stručni stab FK Borac.
11 1
user1593509319
Odlazi petev ubleho menadzerska
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi