Riješio problem s viškom kilograma

U Interu je postao pravi Terminator: Lukaku otkrio šta najviše jede otkako je na Meazzi

Endin Čaušević

Romelu Lukaku igra u fantastičnoj formi otkako je prije skoro dvije godine stigao u Inter iz Manchester Uniteda.

Lukaku je postao jedan od najboljih igrača kluba s Meazze i igra zaista sjajno. U dosadašnjem dijelu sezone Lukaku je na 33 meča postigao čak 24 gola i dodao je sedam asistencija.

Belgijanac ne krije da je dolazak u Italiju za njega bio pun pogodak, te se dosta toga promijenilo.

U Unitedu je imao problema s viškom kilograma, ali dolaskom u Inter se to promijenilo, te je sada u fizički nikad boljoj formi. Lukaku je odlučio da otkrije tajnu kako je doveo svoje tijelo u red.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Analizirali smo moje tijelo kada sam stigao u Inter i dosta toga se promijenilo. Jedem jako puno salate i ribe što daje odlične rezultate. Uzmimam i vitamine i još neke dodatke", rekao je Lukaku i dodao:

"Od ugljikohidrata jedem slatki krompir i rižu. Ne jedem previše tjestenine. Uvijek sam bio snažan, ali kada sam došao u Italiju stigao sam na novi nivo fizički, ali i mentalno".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.