Hoće li jednog dana zaigrati u istom dresu? Teško, skoro nemoguće

Ponudio mu je i smještaj

Messi od ljeta u Realu? Sergio Ramos odgovorom "zapalio" Španiju

Edmir Škorić

Defanzivac Real Madrida, Sergio Ramos, govorio je o mogućnosti da zaigra zajedno s Lionelom Messijem.

Ramosu na ljeto ističe ugovor s Realom, a Messiju s Barcelonom. Obojica bi čak mogla da napuste svoje timove, ali Ramos je upitan je li postoji mogućnost da budu u istom timu u sezoni 2021/22.

"Ako bi Messi pristao da dođe u Real Madrid, ponudio bih mu smještaj u mojoj kući barem nekoliko sedmica dok se ne snađe. Može udobno da se smjesti u mom domu i bio bih jako sretan da mu budem domaćin", kazao je Ramos.

"Mi smo u Madridu bili prisiljeni da gledamo Messija u najboljim izdanjima u dresu drugog kluba, ali da dođe kod nas, ne bismo se više suočavali s njim i sigurno bismo imali puno veće šanse da pobjeđujemo i osvajamo trofeje. Bilo bi glupo reći da ne bih volio da Messi dođe u Real", dodao je Španac.

A što se Ramosa tiče, on nipošto ne bi otišao u Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Apsolutno ne postoji šansa da odem u Barcu,iako mi se sviđa novi predsjednik Barcelone Joan Laporta kojeg sam upoznao. Ali to je isto kao što je nerealno da očekujete da Xavi, Puyol ili Messi dođu u Real, tako postojimo i mi u Realu koji ne možemo igrati za Barcelonu", dodao je štoper Kraljeva.

"Postoje stvari koje novac ne može da kupi", zaključio je on na kraju.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.