Foto - EPA

Djeluje nevjerovatno

Mundo Deportivo otkrio Laportine velike planove

Midhat Šljivak

Katalonski list Mundo Deportivo je u svom današnjem izdanju otkrio transfer planove novog predsjednika Barcelone Joana Laporte.

Novoizabrani predsjednik kluba ima velike planove, pa bi ekipa Barcelone u narednoj sezoni mogla izgledati mnogo drugačije.

Kataloncima je prva želja Erling Haaland. Taj luksuz bi tim sa Camp Noua koštao 110 miliona eura, a taj novac bi se skupio prodajom određenih fudbalera.

Ostala pojačanja bi u klub došli kao slobodni igrači, a radi se o zaista velikim zvijezdama sa kojim bi Barca sigurno mogla napasti evropski vrh.

Eric Garcia je već završen, a Laporta će pokušati da završi transfere Davida Alabe, Sergija Aguera i Memphisa Depayja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Svi oni su od ljeta slobodni igrači. To znatno olakšava njihovo dovođenje i sve o čemu se treba pregovarati je njihova plata.

Vidjet ćemo hoće li iko od ovih fudbalera na kraju zaista i završiti u redovima Barcelone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.