Messi od ljeta u Realu? Sergio Ramos odgovorom "zapalio" Španiju
Hoće li jednog dana zaigrati u istom dresu? Teško, skoro nemoguće

Ponudio mu je i smještaj

Messi od ljeta u Realu? Sergio Ramos odgovorom "zapalio" Španiju

Edmir Škorić

Defanzivac Real Madrida, Sergio Ramos, govorio je o mogućnosti da zaigra zajedno s Lionelom Messijem.

Ramosu na ljeto ističe ugovor s Realom, a Messiju s Barcelonom. Obojica bi čak mogla da napuste svoje timove, ali Ramos je upitan je li postoji mogućnost da budu u istom timu u sezoni 2021/22.

"Ako bi Messi pristao da dođe u Real Madrid, ponudio bih mu smještaj u mojoj kući barem nekoliko sedmica dok se ne snađe. Može udobno da se smjesti u mom domu i bio bih jako sretan da mu budem domaćin", kazao je Ramos.

"Mi smo u Madridu bili prisiljeni da gledamo Messija u najboljim izdanjima u dresu drugog kluba, ali da dođe kod nas, ne bismo se više suočavali s njim i sigurno bismo imali puno veće šanse da pobjeđujemo i osvajamo trofeje. Bilo bi glupo reći da ne bih volio da Messi dođe u Real", dodao je Španac.

A što se Ramosa tiče, on nipošto ne bi otišao u Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Apsolutno ne postoji šansa da odem u Barcu,iako mi se sviđa novi predsjednik Barcelone Joan Laporta kojeg sam upoznao. Ali to je isto kao što je nerealno da očekujete da Xavi, Puyol ili Messi dođu u Real, tako postojimo i mi u Realu koji ne možemo igrati za Barcelonu", dodao je štoper Kraljeva.

"Postoje stvari koje novac ne može da kupi", zaključio je on na kraju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Barca.forever
Moraš biti glup ko ovaj Škorić pa da ovako nešto napišeš.....U redu Ramos je dao ovakvu izjavu ali svaki debil zna da Messi neće nikad preć u Real
6 3
MUFCDOGROBA
Messi u real moze samo u mom paralelnom univerzumu. A vece su sanse da Ramos dodje u Barsu zbog ugovora :D
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi