U mostarskom hotelu Mepas

UŽIVO: Press konferencija Zdravka Mamića

Endin Čaušević

Prvi čovjek Dinama, Zdravko Mamić, odlučio je danas organizovati press konferenciju u Mostaru.

Mamić je odlučio da se oglasi nakon što je jučer saznao da je presuda na zatvorsku kaznu od šest i pol godina zbog honorara u Dinamu postala pravomoćna, te je odlučio da organizuje press konferenciju.

"Poštovane predstavnice i predstavnici medija pozivam Vas na press konferenciju sutra, 16. ožujka 2021. godine, od 13 sati u Hotel Mepas u Mostaru. Obećavam vam da će se vaš sutrašnji dolazak na press konferenciju isplatiti jer ću po prvi put bez rukavica, otvoreno i bez ustezanja progovoriti o temama, činjenicama i dokazima koje nikada prije nisu prezentirane u javnosti! Vidimo se sutra", poručio je Mamić.

Press konferencija počinje u 13 sati, a istu možete pratiti uživo na Facebook profilu SportSport.ba ili na linku ispod.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.