Mourinho oprezan: Dinamo će biti opušteniji kod kuće, nema šta izgubiti...

Sretan zbog pobjede

Mourinho oprezan: Dinamo će biti opušteniji kod kuće, nema šta izgubiti...

S. Mlaćo

U okviru osmine finala Evropske lige Tottenham je sinoć savladao zagrebački Dinamo 2:0.

Harry Kane je briljirao sa dva pogotka, a iskusni portugalski stručnjak ističe da ništa nije gotovo, te da će njegov tim ozbiljno shvatiti i revanš meč.

"Da ste me prije utakmice pitali da li je 2:0 dobar rezultat rekao bih da jest-. Dobar je samo ako tamo odradimo posao. Bit će teško, Dinamo će biti opušteniji kod kuće, nema šta izgubiti", priča Mourinho.

Pohvale je imao za Kanea.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Sve radi. Radi napadački posao i postiže golove, a sjajan je i za tim. Povezuje igru, igra u odbrani, sve što treba. Puno dobijamo od njega i jasno je da je priča na terenu potpuno drugačija kada je on tu".

Engleski mediji imali su samo riječi hvale za Dinamo istakvši da je to prvi Tottenhamov dostojni rival u Evropi ove sezone.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pajver
Dobri smo mi samo Tottenham je ipak neka druga priča probati u ZG ne izgubiti
1 3
MentalMan87
Ajmo Dinamo mozete vi to
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi