Foto - EPA

Bild tvrdi

Odnosi Flicka i Salihamidžića su sve gori

M. Šljivak

Direktor Bayerna Hasan Salihamidžić nema baš najbolje odnose sa trenerom ekipe Hansijem Flickom.

Njemački mediji su u proteklom periodu često govorili o lošem odnosu između Salihamidžića i Flicka između kojih je bilo dosta nesporazuma, jer imaju drugačije poglede o onom šta bavarskom timu nedostaje na terenu.

Bild tvrdi da je i u posljednjih nekoliko nedjelja ponovo dosta netrepeljivosti između Salihamidžića i Flicka i da je to razlog zašto u timu ne vlada baš najbolje rasploženje.

U klubu ne žele komentarisati ovakve navode, a Bild navodi kako je odnos direktora i trenera njemačkog velikana sve gori i gori.

Hansi Flick se u posljednjih nekoliko dana povezuje i sa odlaskom iz Bayerna. Jedan je od kandidata za klupu reprezentacije Njemačke i neće biti čudo ako baš on bude izabran za selektora.

Sa druge strane Hasan Salihamidžić već ima plan o tome koga će angažovati u slučaju Flickovog odlaska i prvi pik mu je trener RB Leipziga Julian Nagelsmann.

Međutim, čelnici bavarskog giganta ne žele tako lako da izgube Flicka i nemaju namjeru da ga se odreknu. On će naravno imati zadnju riječ o svom statusu i ostaje nam da vidimo šta će na kraju sjajni stručnjak odlučiti.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Prema informacijama Bilda, ako bi Bayern odlučio angažovati Nagelsmanna to bi ih koštalo 10 miliona eura.

Bayern večeras igra revanš meč Lige prvaka protiv Lazia. Naravno, u Mozzartu je bavarski velikan ogroman favorit, a prognozu rezultata i meča možete OSTAVITI OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.