Maksimović: Favoriti smo, ali opuštanja ne smije biti

Adnan Beganović

Borac iz Banja Luke u polufinalu Kupa Bosne i Hercegovine igrat će protiv Klisa.

Ekipa iz Banja Luke danas je prilikom žrijebanja bila miljenik sreće s obzirom da je u polufinalnu izbjegla Sarajevo i Tuzla City.

Svjesni su u gradu na Vrbasu da u duel sa drugoligašem ulaze kao apsolutni favoriti, no mladi stručnjak Marko Maksimović kaže da opuštanja ne smije biti.

"Sve osim našeg ulaska u finale bilo bi veliko iznenađenje. Svima je jasno da smo favoriti, ali tu ulogu trebao opravdati i na terenu", istakao je Maksimović za SportSport.ba i dodao:

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Shvatit ćemo ozbiljno protivnika, pripremat ćemo se maksimalno ozbiljno i nikakvog opuštanja neće biti. Prije polufinala Kupa imamo i utakmice u prvenstvu, dakle razmišljamo samo o narednom protivniku", dodao je strateg banjolučkog kluba.

Podsjetimo, prvi polufinali susreti igraju se 7. aprila, a revanši 21.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.