Kakanjci će pokušati protiv Borca da ponove igru kao protiv Krupe, kada su na terenu izgledali veoma sigurno i sa malim brojem grešaka

Svi igrači na raspolaganju za naredni meč

Slatke brige za stručni štab Mladosti pred gostovanje Borcu

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja za vikend će u okviru 23. kola Premijer lige gostovati kod ekipe Borca.

Atmosfera u timu Nemanje Miljanovića je znatno na većem nivou nakon pobjede u prošlom kolu protiv Krupe 1:0. Osim tri boda sigurno da stručni štab može veseliti igra cijelog tima, koji je zaista djelovao nadmoćno protiv tima koji im je jedan od konkurenata za opstanak u ligi.

Sljedeća utakmica i to gostujuća protiv Borca prilika je za Mladost da pokaže da zna dobro odigrati i na gostujućim terenima. Svakako razlog više za optimizam jeste što će u Banjaluku otići s najboljim timom, odnosno svi igrači su na raspolaganju za naredni duel.

U ekipu se nakon odrađene suspenzije zbog kartona vraća Marko Žulj, dok su ostali igrači zdravi i spremni za naredni meč.

Podsjetimo da je Borac pobijedio Mladost u 1.kolu Premijer lige kod kuće 6:0, dok je u Kaknju bilo 0:2 za Borac. To je svakako dodatni motiv za tim Mladost da pokuša u trećem meču da izvuče pozitivan rezultat, a to je svakako i remi, protiv jedne od najboljih ekipa u BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.