FK Mladost Doboj Kakanj ostala bez trenera golmana
Dujković je otišao iz Kaknja nakon godinu dana, a njegov nasljednik bi trebao biti poznat u narednim danima

Dujković napustio Kakanj

FK Mladost Doboj Kakanj ostala bez trenera golmana · Zvanično

D. Kurbegović

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja nakon 22.kola nalaze se na poziciji devet u Premijer ligi, koja i naredne sezone garantuje igranje u najjačem rangu takmičenja.

Ipak klub iz Kaknja vodit će veliku bitku sa Slobodom, Radnikom, Olimpikom i Krupom za opstanak u ligi. Razlog za zadovoljstvo u redovima Mladosti može biti posljednja utakmica, igra i pobjeda Mladosti nad Krupom golom Hiroša.

Kakanjci su odigrali možda i ponajbolji meč u ovoj sezoni, a zašto pobjeda nije bila s većom gol razlikom, gosti mogu zahvaliti svom čuvaru mreže, koji je branio sjajno.

Mladost će u narednom meču za vikend gostovati kod Borca, te će imati priliku da pokušaju iznenaditi favorizovanog domaćina.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zanimljivo da je Mladost nakon otvaranja drugog dijela sezone i poraza od Širokog Brijega 0:1 na domaćem terenu ostala i bez trenera golmana. Ratko Dujković, koji je u Kakanj stigao prije godinu dana, kako saznajemo nakon razgovora s prvim čovjekom Mladosti spakovao je stvari i otišao iz kluba.

Tako je Mladost protiv Radnika i Krupe bila bez trenera golmana, a ovaj problem bi se trebao riješiti u narednom periodu, odnosno klub je u potrazi za novim trenerom čuvara mreže ovog kluba.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hamid
Samo zahvaljujuci centarforu Mladosti koji nije iskoristio izuzetne prilike Krupa nije dozivila veci poraz
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi