Veliki uspjeh hrvatskog prvaka

Mamić otkrio gdje je otišao poslije pobjede Dinama za pamćenje: Hvala na ovoj nagradi...

Luda noć je iza svih onih kojima je Dinamo u srcu.

Modri su sinoć savladali Tottenham sa 3:0 i prošli dalje i četvrtfinale Evropske lige.

Englezi su imali 2:0, sve u svojim rukama, no hrvatski prvak je zablistao i očitao im lekciju.

Zdravko Mamić susret je pratio u Međugorju gdje živi nakon bijega iz Hrvatske gdje mu je prije par dana i zvanično potvrđena, odnosno postala pravomoćna.

Jasno je da je popularni Maminjo 'glavni' krivac za snažni Dinamo, a nakon meča posjetio je Gospu u Međugorju i zahvalio se za veliku pobjedu Dinama.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Ako sam osobno i svi ljudi u Dinamovoj organizaciji morao proći ovu kalvariju da bi svi koji vole Dinamo ovo doživili u životu i ostvarili najveću pobjedu u povijesti hrvatskog klupskog nogometa, pristajem. Hvala ti Gospo međugorska i Bože što mogu to izdržati, hvala ti na ovoj nagradi večeras. Hvala junacima koji su večeras na terenu pokazali tko je i što je Dinamo, ponosna i jaka organizacija, hvala svima koji ste u ovaj uspjeh ugradili djelić sebe! STVORILI SMO NEŠTO VELIČANSTVENO, POVIJEST ĆE NAS PAMTITI KAO POBJEDNIKE!", napisao je Mamić na svom facebook profilu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.