Mourinho nije izenanđen Oršićem, kaže da je već sve vidio

Nakon ispadanja

Mourinho nije izenanđen Oršićem, kaže da je već sve vidio

A. Čaušević

Jose Mourinho i Tottenham su se na Maksimiru oprostili od Evrope.

Briljirao je odlični Mislav Oršić koji je zabio hat-trick. Poslije utakmice Mourinho nije bio iznenađen jer kako kaže već je sve te golove vidio.

"Vjerujem da nismo iznenađeni od Dinama jer smo prije utakmice znali da moramo igrati na pobjedu i izbjeći misli o tome da je remi ili minimalni poraz u redu. Rekao sam im da igraju na pobjedu. Čak i na poluvremenu sam im rekao da ne vjeruju u to što je sada 0:0. Moji igrači nisu bili iznenađeni."

"Dinamov stav je bio ispravan. Bilu su motivisani i željni, htjeli su dokazati da imaju talent i da svjetskom nogometnom tržištu dokažu da imaju kvalitetu. To mogu samo nazvati profesionalizmom jer za mene profesionalizam počinje u stavu. To je ono što je bitno, nakon toga više ili manje talenta radi razliku, ali stav nikad ne smije biti upitan", rekao je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Vjerujte ili nemojte vjerovati, ali moji igrači su gledali, gledali i gledali Oršićeve akcije iz cijele karijere. Pripremali smo se uz videe kvaliteta svih igrača Dinama. Gol koji je Oršić zabio... sve takve ranije smo vidjeli igrači i ja, mogu samo reći da sam ranije vidio i drugi i treći gol. Dao sam igračima sve informacije o Oršiću i samo to mogu reći. Čestitke njemu na sjajnoj večeri", dodao je Portugalac.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Marco_Materazzi
tottenham ima uzasnu odbranu, ove sezone su sto puta vodili 2-0, 1-0 i u zadnjih 10 minuta utakmice ispuste pobjedu, a i Mou je propo ko zeton iskreno.
5 2
Mehinaldo
Alibi prica bgt ne seri glup si i jos jednom si pokazao da si *****a trener te igrace koje ti imas u svakoj liniji i rezultat 2:0 ne mozes i ne znas da sacuvas a kao ti nekakav posebni za taktiku svaku ekipu poslije intera koju si treniro si pokvario svi su zivnuli od kad si ti otisao treneri gotovo sa istim sastavim poslije tebe osvajali titule Zidane u realu konte u chelseau soskjer poslije tebe drugi u engleskoj ti 10. Bio Prije tebe pocetino igrao ligu prvaka s tom ekipom mozda i losijom od tvoje *****o
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi