Imperator je nevjerovatan

Adriana raskrinkali brazilski mediji: Sa dvije je žene u isto vrijeme, ne znaju jedna za drugu

Midhat Šljivak
Teme:

Legenda brazilskog fudbala Adriano i dalje vodi poprilično uzbudljiv život.

Čovjek kojem je partijanje uvijek bilo važnije od fudbala, pa zbog toga i nije napravio mnogo više u karijeri, iako je važio za jednog od najboljih napadača svijeta.

Imperator je odavno u penziji i uživa u svemu što je stekao. Nedavno je prodao svoj dom za 1.3 miliona dolara i dok čeka na kupovinu novog, uživa u hotelu gdje mjesečno izdvaja 12.000 eura za boravak.

I dok je u hotelu ima posjetu dvije djevojke koje ne znaju jedna za drugu. Obnovio je veze sa svoje dvije bivše cure i sa njima je u isto vrijeme.

Tu je njegova nekadašnja vjerenica Victoria Moreira, a tu je i 23-godišnja manekenka Micaela Mesqueta, koja je također bila sa njim u vezi.

Već tri mjeseca Adriano viđa obje cure, ne znaju jedna za drugu, ali nakon pisanja brazilskih medija koji su legendu raskrinkali, pitanje je hoće li obje ostati pored njega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.