Adriano konačno uživa u životu: Njegova djevojka Victoria je san svakog muškarca

Planiraju vjenčanje

Adriano konačno uživa u životu: Njegova djevojka Victoria je san svakog muškarca

Endin Čaušević
Teme:

Brazilski fudbaler Adriano svojevremeno je bio jedan od najboljih igrača svijeta, ali zbog ljubavi prema noćnom životu njegova karijera završila je na tužan način.

Adriano je briljirao u dresu Intera i oduševio je fudbalski svijet svojim igrama. Važio je za jednog od najboljih napadača na svijetu, te je bio dio nevjerovatne generacije reprezentacije Brazila.

Međutim, nakon što je njegov otac ubijen sve je krenulo nizbrdo. Adriano je počeo da se opija po noćnim klubovima u Milanu, a ubrzo nakon toga Inter je odlučio da je vrijeme da on napusti klub.

Adriano je prvo 2008. godine otišao u Sao Paulo na posudbu, a kasnije se vratio u Brazil kada je potpisao za Flamengo. Svoju karijeru zvanično je završio prije četiri godine nakon što je imao kratku epizodu u dresu Miami Uniteda.

On je odlučio da se vrati u Brazil, a prije nekoliko godina znao je šokirati javnost objavama iz brazilski favela gdje je živio jedno vrijeme. No, Adriano je uspio da se smiri i oporavi od svega, a novac koji je zaradio u karijeri počeo je pametno ulagati.

Danas živi jako lijepo u Brazilu, te je nedavno otkrio da je pronašao djevojku s kojom se želi skrasiti. On je otkrio da je u vezi sa zanosnom Victorijom Moreiro i da planiraju uskoro vjenčanje. Adriano nakon borbe s depresijom i alkoholom čini se konačno uživa u životu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBWg2lvDLpJ/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B_47dLUg3ds/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B5ge9vBAvxV/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/BsEQP7anYzy/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/BrbY8RSnHf_/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/BkWLW8pApTX/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/BdTShVMlQx4/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBV7S7xgQM9/[/instagram]

Top Komentari

Penderinos
Poletila za parama , inače 100 put ljepša od ovog gada
1 1
EdwinPol
Ah kako dirljiva prica... skori da sam se rasplakao nad sudbinom milionera Adriana... niko to kao nas Causevic ne zna srociti
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi