Gledao sinoćnju emisiju

I Pjanić prati dešavanja oko Zdravka Mamića, a njegova reakcija na Instagramu izazvala dosta pažnje

Endin Čaušević

Zdravko Mamić ovih dana nalazi se u centru pažnje javnosti u regionu zbog svega što se dešava oko zatvorske kazne i Dinama.

Mamić je prije nekoliko dana saopštio da podnosi ostavku na sve funkcije u zagrebačkom klubu nakon što je potvrđena presuda na šest i po godina zatvora zbog malverzacija s novcem.

On već nekoliko godina živi u Bosni i Hercegovini i odbija da kaznu služi u Hrvatskoj. Sinoć je gostovao na FACE televiziji gdje je otkrio mnoge detalje i optužio razne sudije i ljude za kriminal u njegovom slučaju.

Mamić je bio dosta emotivan i zaplakao je zbog toga što ne može da vidi i zagrli svoju majku.

"Ovo je prvi put da sam zaplakao otkako sam u Bosni. Majka mi je rekla da neće umrijeti dok me ne dočeka", rekao je uplakani Mamić.

Sve ovo oko Mamića prati i bh. reprezentativac Miralem Pjanić koji je sinoć na Instagramu storyju objavio kako gleda emisiju, te je čini se emotikonom dao podršku sada već bivšem čelniku zagrebačkog Dinama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.