Zdravko Mamić zaplakao u emisiji: Ne daju mi da provedem zadnje trenutke moje majke u njenom naručju
Foto - Screenshot / Face TV

Bivši čelnik Dinama

Zdravko Mamić zaplakao u emisiji: Ne daju mi da provedem zadnje trenutke moje majke u njenom naručju

Midhat Šljivak

Zdravko Mamić je prije nekoliko dana osuđen na šest i po godina zatvora zbog malverzacija sa novcem dok je bio vodeći čovjek zagrebačkog Dinama.

Ugledni fudbalski radnik mora vratiti i 52 miliona kuna, bit će mu oduzete brojne nekretnine, a pored njega na zatvorske kazne osuđeni su njegov brat Zoran i nekadašnji čelnik kluba Damir Vrbanović.

Mamić je večeras gostovao u programu FACE televizije i javno je zaplakao.

"Ovo je prvi put da sam zaplakao otkako sam u Bosni. Majka mi je rekla da neće umrijeti dok me ne dočeka", rekao je uplakani Mamić i nastavio je:

"Ne plačem što bih trebao u zatvor, već što mi ne daju da provedem zadnje trenutke svoje majke u njenom naručju, da joj kažem koliko sam je volio, da joj ispričam za sve krađe iz njenog novčanika. Da sam prodao njen lančić da bih neku djevojku počastio, da joj kažem: Majko, hvala ti za sve".

Naravno, Mamić je dosta govorio i o Dinamu i presudi. Ponovo je optužio sudije da su primali od njega mito i priložio je dokaze.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Poručio je:

"Ganjaju me kao zadnjeg kriminalca. Nisu mi omogućili ni pošteno suđenje! Sram ih bilo!"

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vedin
Naporni ste sa ovim osuđenim kriminalcem.
11 25
MaDaj
To ti je fazon, preuzmes klub kada niko nece ni da ga pogleda, kada je na dnu dna svijetskog fudbala, napravis od njega jednu od najljepsih fudbalskih prica ikada... i tek kada prosperitet i uglednost pocnu ulaziti na vrata tada se javljaju razni aninomusi i dodju da te skidaju... krao lovu ??? pa majku vam vasu koliko ste love zaradili na transferima prije njega??? a koliko posle???
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi