Foto - Screenshot

Fudbaler Krupe

Muharem Ćivić objavio spornu situaciju sa Koševa i ironično poručio: Izašla...

Midhat Šljivak

Krupa je danas poražena na Koševu od FK Sarajevo sa 1:0.

Jedini gol na meču postigao je Dal Varešanović, a gosti su u finišu susreta tražili penal nakon što je lopta pogodila Jaochima Adukora u ruku prilikom udara Aleksandra Eraka.

Gosti su podigli ruke tražeći penal, ali je sudija Antoni Bandić na asistenciju pomoćnika označio da je lopta napustila igru i dodijelio je loptu Sarajevu.

Igrač Krupe Muharem Ćivić koji je ubacio loptu sa strane u ovoj akciji je nakon utakmice postavio fotografiju kao dokaz da lopta nije napustila teren i kratko je napisao:

"Izašla".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Gosti iz Krupe su i nakon meča istakli da smatraju da su oštećeni za penal.

"Vidjet ćemo kada pogledamo utakmicu ova jedna situacija koja se činila dosta diskutabilna u kojoj je kasnije mogao da uslijedi kazneni udarac za našu ekipu. Ovako na prvu smatram da smo oštećeni, ali vidjet ćemo šta je bilo kada pogledamo snimak i da li je to stvarno tako kako nam se učinilo u prvom trenutku", rekao je trener gostiju Siniša Mrkobrada.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.